ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με χρήση δακρυγόνων και σπρέι διέλυσε το πλήθος η Αστυνομία - Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με χρήση δακρυγόνων και σπρέι διέλυσε το πλήθος η Αστυνομία - Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΣ

Σοβαρής μορφής επεισόδια σημειώθηκαν στον κυκλικό κόμβο παρά το συγκρότημα ΔΙΑΣ, με δεκάδες διαμαρτυρόμενους να βγαίνουν ξανά στους δρόμους και να διαμαρτύρονται κατά των μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, με την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι από νωρίς.  

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν αρχικά έξω από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ όπου φωνάζοντας συνθήματα και ύβρεις κατά των δημοσιογράφων και της Κυβέρνησης, ζήτησαν να γίνει δημοψήφισμα για τον κορωνοϊό.

Έπειτα μετακινήθηκαν κοντά στο roundabout του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ όπου επικράτησε ένταση, με την Αστυνομία να αναγκάζεται να διαλύσει το πλήθος για να σταματήσει το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργήθηκε. 

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναγκάστηκε να παρέμβει και να διαλύσει τους διαμαρτυρόμενους, κάνοντας χρήση σπρέι και δακρυγόνων. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των διαμαρτυρόμενων και μελών της δύναμης. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε τρεις συλλήψεις, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της δύναμης. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top