«Κράξιμο» Σκόουλς σε Ντε Χέα: «’Έπνιξε’ το τρίτο γκολ, είναι έγκλημα…»

«Κράξιμο» Σκόουλς σε Ντε Χέα: «’Έπνιξε’ το τρίτο γκολ, είναι έγκλημα…»

Έντονη κριτική σε βάρος του Νταβίντ Ντε Χέα για την εμφάνιση του παιχνίδι της Λειψίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άσκησε ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» Πολ Σκόουλς.

 

Εκτός συνέχειας του Champions League έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πολ Σκόουλς παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» άσκησε έντονη κριτική εναντίον του τερματοφύλακα της ομάδας Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Σκόουλς εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον Ισπανό τερματοφύλακα, για τον οποίο ανέφερε πως στο τρίτο γκολ που δέχτηκε γύρισε το κεφάλι του φοβούμενος την μπάλα.

«Δεν ένιωθες ποτέ ότι θα έκαναν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι. Όμως ο Ντε Χέα εδώ το “έπνιξε”. Δεν κινείσαι στην περιοχή σου έτσι. Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ξύλινος και δεν κουνιέται ενώ ο Ντε Χέα, σαν τερματοφύλακας πρέπει να βγεις και να δείξεις μεγάλος. Μπορεί να την φας στο πρόσωπο ή να τραυματιστείς, αλλά εκείνος γυρνά την πλάτη του. Γίνεται μικρότερος. Είναι έγκλημα για έναν τόσο έμπειρο τερματοφύλακα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Κράξιμο» Σκόουλς σε Ντε Χέα: «’Έπνιξε’ το τρίτο γκολ, είναι έγκλημα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE