Στην Ολλανδία η Ομόνοια – Πότε θα γίνει η διάσκεψη τύπου και πότε η προπόνηση

Στην Ολλανδία η Ομόνοια – Πότε θα γίνει η διάσκεψη τύπου και πότε η προπόνηση

Η Ομόνοια έφτασε στην Ολλανδία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πράσινοι έχουν στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει λεφτά αλλά και θα φέρει και πόντους στην Κύπρο στην κατάταξη της UEFA.

Στις 19:15 ο Χένινγκ Μπεργκ θα δώσει συνέντευξη τύπου, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ήδη, η αποστολή του τριφυλλιού βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

Δείτε φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ομόνοιας: 

 

The post Στην Ολλανδία η Ομόνοια – Πότε θα γίνει η διάσκεψη τύπου και πότε η προπόνηση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE