Έτρεχε να κρυφτεί στην ντουλάπα ο κύριος! Ελληνίδα ηθοποιός έπιασε στα πράσα τον σύντροφο της με άλλην στο κρεβάτι

Έτρεχε να κρυφτεί στην ντουλάπα ο κύριος! Ελληνίδα ηθοποιός έπιασε στα πράσα τον σύντροφο της με άλλην στο κρεβάτι

Το σήριαλ που πρωταγωνιστούσε και την έκανε γνωστή στο κοινό ακόμα παίζεται σε επανάληψη (Θα βρεις το δάσκαλό σου) ενώ πρόσφατη ήταν και η συμμετοχή στο «Υοur Face Sounds Familiar»

Ο λόγος για την Σύλιβα Δεληκούρα που βρέθηκε καλεσμένη του Θοδωρή Αθερίδη στην εκπομπή Αργά και εκεί έκανε μία αποκάλυψη που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν!

Η ηθοποιός και προσφάτως μανούλα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν σύντροφός της, την απάτησε και μάλιστα εκείνη τους έπιασε στο κρεβάτι με άλλη. Όσο για το πώς αντέδρασε; Φυσικά όχι και τόσο καλά. Εκείνος όπως είπε έτρεξε να κρυφτεί στην ντουλάπα και η άλλη γυναίκα πήγε να ψάξει τα ρούχα της έξω.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί και προβλήθηκε στο Πρωινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.