Ψάχνει νίκη «χρυσάφι»

Ψάχνει νίκη «χρυσάφι»

Ο Απόλλωνας ψάχνει μια νίκη που θα του δώσει ψυχολογία, θα του δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσει μέχρι το φινάλε το πρωτάθλημα και θα βάλει τέλος στον κατήφορο.

Το ερχόμενο Σάββατο, ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη για πολλούς λόγους. Αν τα καταφέρει, τότε το συγκρότημα του Τον Κάανεν θα βρεθεί στο -2, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Σε αντίθετη περίπτωση, η υπόθεση τίτλος θα κλείσει.

Ο Τον Κάνεν γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και παρά την πικρία και την αδικία που νιώθουν όλοι στον Απόλλωνα, είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ντέρμπι που ακολουθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Στογιάνοβιτς θα είναι στη διάθεση του Κάανεν, ενώ θολό παραμένει το τοπίο για τους Γκίε και Τουράμ.

«Φτωχός» απολογισμός

Σε επτά αγώνες στα πλέι οφ, η ομάδα του Απόλλωνα μάζεψε μόλις πέντε, από τους 21 διαθέσιμους βαθμούς. Με λίγα λόγια, μετράει μια νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα, ήταν να βρεθεί στο -5 από την κορυφή. Η ήττα από την ΑΕΚ «πλήγωσε» την ομάδα της Λεμεσού, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι πεισμωμένοι να πάρουν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Θα τα δώσουν όλα.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE