ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Σε 76 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία - Περισσότεροι από 4.000 οι έλεγχοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Σε 76 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία - Περισσότεροι από 4.000 οι έλεγχοι

Σε 76 καταγγελίες πολιτών και τεσσάρων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, οι συνολικοί έλεγχοι από τις 06:00 της Τετάρτης μέχρι τις 06:00 σήμερα το πρωί ανήλθαν στους 4.197 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελίες 13 πολιτών ύστερα από 777 ελέγχους, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 31 καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών έπειτα από τη διενέργεια 1.333 ελέγχων.

Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 830 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών και μία σε υποστατικό, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκαν 17 πολίτες και ένα υποστατικό ύστερα από 634 ελέγχους.

Στην Αμμόχωστο η Αστυνομία διενήργησε 478 ελέγχους προβαίνοντας σε 8 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου οι έλεγχοι ανήλθαν σε 132 με μία καταγγελία πολίτη.
 
Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 13 ελέγχους, χωρίς να προβεί σε καμία καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE