ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Περνούν το κατώφλι του Προεδρικού οι τέσσερις Υπουργοί - Αποφασίζονται τα νέα μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Περνούν το κατώφλι του Προεδρικού οι τέσσερις Υπουργοί - Αποφασίζονται τα νέα μέτρα

Με τους Υπουργούς Υγείας, Εργασίας, Οικονομικών και Παιδείας θα συναντηθεί την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση των τελευταίων ημερών, σε σχέση με την πανδημία.


Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, θα παρουσιάσει στον Πρόεδρο Αναστασιάδη τα μέχρι στιγμής δεδομένα της επιδημιολογικής κατάστασης της Κύπρου, βάσει των οποίων θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, για τα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 14 Δεκεμβρίου και μετά.

Όπως μετέδωσε χθες το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή, τα σενάρια που εξετάζει η επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας είναι η διατήρηση των υφιστάμενων μέτρων ή και η αυστηροποίηση τους.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για χαλάρωση των μέτρων κατά την περίοδο των εορτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE