Πρώτη αντίδραση για το ΓΣΖ…

Πρώτη αντίδραση για το ΓΣΖ…

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη αποφάσισε πως ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ και όxι στο Τσίρειο στάδιο.

«Οι οργανωμένοι αλλά και οι γνωστοί-άγνωστοι που ζητούσαν επιτακτικά και για τους δικούς τους λόγους το Τσίρειο πρέπει να σεβαστούν την απόφαση της διοίκησης και να λειτουργήσουν με τρόπο που να επιβεβαιώνουν ότι πάνω από όλους είναι ο ΑΠΟΕΛ», ήταν το σχόλιο οπαδικής ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE