ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάποιος επιτέλους ας μας πει τι συμβαίνει- Χάθηκε ξανά και δεν εντοπίστηκε εδώ και μια βδομάδα η 14χρονη Ράνια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάποιος επιτέλους ας μας πει τι συμβαίνει- Χάθηκε ξανά και δεν εντοπίστηκε εδώ και μια βδομάδα η 14χρονη Ράνια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί τη 14χρονη, ΡΑΝΙΑ ΕΚΚΟ, η οποία ελλείπει από το χώρο όπου διαμένει στην Λεμεσό, από τις 26 Νοεμβρίου, 2020.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 14χρονης, δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 27 Νοεμβρίου, από την Αστυνομία, η οποία δημοσιεύει εκ νέου τη φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό της. 

Η 14χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60μ. περίπου, με καστανά μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρο φούτερ.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Να σημειώσουμε ότι δουλειά της Αστυνομίας είναι να δημοσιεύσει για άλλη μια φορά τα στοιχεία και τη φωτογραφία της ανήλικης, να γίνουν έρευνες για τον εντοπισμό της, ωστόσο θα πρέπει οι αρμόδιοι Υπηρεσίες να αρχίσουν να ανησυχούν για τις πολύ συχνές εξαφανίσεις ανήλικων παιδιών που πολλά από αυτά διαμένουν σε παιδικές στέγες. 

Σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει το οποίο πρέπει να επιλυθεί...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE