ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον Nouman Sabir, 23 χρόνων, από το Πακιστάν, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 23 Νοεμβρίου, 2020, στην Λευκωσία, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 1, ημερομηνίας 24/11/2020, σχετικό).

Η φωτογραφία και τα στοιχεία του υπόπτου, δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 28 Νοεμβρίου, από την Αστυνομία, η οποία δημοσιεύει εκ νέου τη φωτογραφία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του και σύλληψή του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας, 23 Νοεμβρίου, με θύμα 28χρονο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 28χρονος δέχθηκε επίθεση από άλλα πρόσωπα, ενώ βρισκόταν έξω από την κατοικία του στο Στρόβολο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, όπου υπέστη κάταγμα κρανίου και κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE