ΚΥΠΡΟΣ: 29χρονος ελλείπει από την οικία του από τον Σεπτέμβρη - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: 29χρονος ελλείπει από την οικία του από τον Σεπτέμβρη - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί τον 29χρονο, Mohamed Ali Yassin, από τη Σομαλία, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην Λευκωσία, από τις 17 Σεπτεμβρίου, 2020.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 29χρονου, δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 20 Νοεμβρίου, 2020, από την Αστυνομία, η οποία δημοσιεύει εκ νέου τη φωτογραφία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Ελλείπον Πρόσωπο, ημερομηνίας 20/11/2020, σχετική).

Ο Yassin περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά και μικρό μούσι κάτω από το πιγούνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE