Επαναλειτούργησε με περιορισμούς η εξυπηρέτηση πελατών στο ΣΑΛΑ

Επαναλειτούργησε με περιορισμούς η εξυπηρέτηση πελατών στο ΣΑΛΑ

Με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του κράτους, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Εξυπηρέτησης του κοινού άρχισε την επαναλειτουργία του χθες, με περιορισμούς σε σχέση με τον αριθμό ατόμων που μπορούν να εισέρχονται στο χώρο.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση, το ταμείο του Συμβουλίου θα εξυπηρετεί περιπτώσεις για τις οποίες υπάρχει προγραμματισμένη μεταβίβαση ακινήτου στο Κτηματολόγιο, αιτήσεις παραχώρησης έκπτωσης και για πληρωμές.

Για ακόμη μια φορά προτρέπεται το κοινό όπως διευθετεί διαδικτυακά τις πληρωμένες, μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) ή μέσω των εμπορικών τραπεζών που αποδέχονται πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας όπου είναι δυνατόν.

Σημειώνεται δε ότι οι αιτήσεις για έκδοση αδειών σύνδεσης υποστατικών ή και διαχωρισμών γης θα παραλαμβάνονται από τους λειτουργούς του τεχνικού τμήματος στο Τμήμα Εξυπηρέτησης του Συμβουλίου, στο ισόγειο.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι για διευκόλυνση του κοινού, έχει παραταθεί η προθεσμία πληρωμής των αποχετευτικών τελών του 2020, μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE