Η εβδομάδα του Απόλλωνα ξεκινά την Τρίτη

Η εβδομάδα του Απόλλωνα ξεκινά την Τρίτη

Ο Τον Κάανεν παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του Απόλλωνα σήμερα Δευτέρα και τους περιμένει αύριο στο Κολοσσί για την έναρξη της προετοιμασίας του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη στο στρατόπεδο του Απόλλωνα ωστόσο όσο υπάρχουν ελπίδες η ομάδα της Λεμεσού πρέπει να τις κυνηγήσει. Η νίκη επομένως κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είναι απαραίτητη, αλλιώς το πρωτάθλημα τελειώνει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των Αντράντε, Βασιλείου, Αγγελή, Ρομπέρ και Σανγκόι ενώ η συμμετοχή των Τουράμ, Γκιέ και Στογιάνοβιτς να κρίνεται στις επόμενες προπονήσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE