ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγαλείο ψυχής των Κύπριων αποδεικνύεται για άλλη μια φορά– Συγκινεί η διέλευση νεαρών για τον Ραφαήλ από την Λεμεσό

Το μεγαλείο ψυχής των Κύπριων αποδεικνύεται για άλλη μια φορά– Συγκινεί η διέλευση νεαρών για τον Ραφαήλ από την Λεμεσό

Μεγάλη έκκληση βοήθειας γίνεται τις τελευταίες ημέρες για στήριξη του νεαρού Ραφαήλ Στυλιανού από την Λεμεσό, ο οποίος διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με λευχαιμία. 

Την πρώτη φορά που το βίωσε ο Ραφαήλ ήταν στην ηλικία των 19 ετών, ενώ ήταν έτοιμος για να ξεκινήσει ένα νέο βήμα στη ζωή του και να κυνηγήσει το όνειρο του. Ωστόσο, η ζωή του επιφύλασσε άλλα σχέδια, καθώς ο Ραφαήλ πάλεψε με την λευχαιμία και με τη δική του δύναμη ψυχής και την μεγάλη στήριξη από την οικογένεια και τους φίλους του τα κατάφερε.

Ο Ραφαήλ τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει αλλιώτικα, αφού και πάλι καλείται να παλέψει με τον καρκίνο.

Αυτό που συγκινεί και πραγματικά αποδεικνύει ότι οι Κύπριοι βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι η μεγάλη διέλευση νεαρών για να προστεθούν στους εθελοντές για δότες μυελού των οστών.

Όπως και ο ίδιος ο Ραφαήλ ανακοίνωσε μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν περισσότερο από 900 συμπολίτες μας, οι οποίοι είναι νέοι δότες και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top