Απάντηση ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ - "Ο κ. Κυπριανού προχωρεί σε ανέξοδη κριτική"

Απάντηση ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ - "Ο κ. Κυπριανού προχωρεί σε ανέξοδη κριτική"

Καυστική απάντηση ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ.

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού-απάντηση στον ΓΓ του ΑΚΕΛ
 
Και σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ επιδόθηκε σε άλλη μια επίδειξη μηδενιστικής κριτικής.
 
Καταρχήν θα έπρεπε ο κ. Κυπριανού να έχει μελετήσει το σχετικό πολυνομοσχέδιο που εγκρίθηκε από το Υπουργικό και περιλαμβάνει πρόνοιες για την προστασία των καταναλωτών σχετικά με τις καταχρηστικές ρήτρες, πριν προβεί σε δημόσια τοποθέτηση. Αλλά είναι τέτοιο το μένος του που δεν του το επιτρέπει.
 
Και ενώ η κυβέρνηση προχωρεί ως συνήθως, με προσοχή και με τις συστάσεις των επιδημιολόγων στη λήψη μέτρων για αναχαίτιση της πανδημίας, ο κ. Κυπριανού προχωρεί σε ανέξοδη κριτική, εγκαλώντας τους πάντες για μικροπολιτικό όφελος.
 
Με τους αφορισμούς προβλήματα δεν λύνονται και είναι καιρός να το κατανοήσουν στο ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.