ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντη παραμένει 54χρονη – Την ψάχνουν εδώ και τρεις εβδομάδες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντη παραμένει 54χρονη – Την ψάχνουν εδώ και τρεις εβδομάδες

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από τις 6/11/2020 από την οικία της στη Λευκωσία, η THI CU DO, 54 ετών, από το Βιετνάμ. 

Η 54χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης και ύψους 1,50μ περίπου. Κατά τον χρόνο αναχώρησής της, φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη φανέλα και σακάκι μαύρου και κόκκινου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.