Την σκότωσε ο πατέρας της! Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς

Την σκότωσε ο πατέρας της! Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Αννυς, αφού πριν από λίγο συνελήφθη ο πατέρας της τετράχρονης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 26χρονος Σάββας είναι εκείνος που δολοφόνησε το μικρό κορίτσι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες. 

Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κατάθεση φίλου του πατέρα της μικρής από τη Βουλγαρία, που έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα και με τον οποίο συναντήθηκαν ο Σάββας και η Δημητρίνα Μπορίσοβα κατά τη διάρκεια της 24ωρης παραμονής τους στη γειτονική χώρα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε στον φίλο του και πρώην συγκάτοικό τους, τι είχε συμβεί στο 4χρονο κορίτσι. Την επομένη της επίσκεψής τους στη Βουλγαρία (στις 24 Απριλίου) δήλωσαν την εξαφάνιση της μικρής στη ΓΑΔΑ. 

Η κατάθεση ελήφθη την  περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη και την Παρασκευή, όταν κλιμάκιο της ΕΛΑΣ ταξίδεψε στη Βουλγαρία. Σήμερα ο συγκεκριμένος άνδρας ήρθε συνοδεία αστυνομικών στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει ο ίδιος στον Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Εντωμεταξύ, σήμερα το πρωί ήρθαν και τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σχετικά με κάποια ευρήματα από την εξερεύνηση του διαμερίσματος. Σε ένα από τα δείγματα που ελήφθησαν από το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα βρέθηκαν ίχνη αίματος. 

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE