Χάνει τον Κάλβο, αναμονή για Λαϊφη και Μαϊσουράντζε…

Χάνει τον Κάλβο, αναμονή για Λαϊφη και Μαϊσουράντζε…

Οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις που έχουν γίνει, ενώ εκκρεμούν και τα αποτελέσματα των MRI, που θα επισημοποιηθούν πιθανότατα την Τρίτη, αναφέρουν πως ο Κάλβο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που θα τον αφήσει εκτός πλάνων για το προσεχές ντέρμπι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια.

  Δεν αποκλείεται, ο Κάλβο να χάσει και τα άλλα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που θα απομένουν μέχρι και το φινάλε του μαραθωνίου.

Επίσης, ο Λαϊφης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και εάν αυτές δεν ξεπεραστούν τότε θα είναι και αυτός εκτός πλάνων για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια.  Βέβαια, δεν αποκλείεται ο Λαϊφης μέσα στα επόμενα 24ωρα να κάνει ταξίδι «αστραπή» στο Βέλγιο για να περάσει από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Για το Μαϊσουράντζε οι πρώτες εξετάσεις που του έγιναν «φωτογραφίζουν» ότι δεν είναι κάτι το πολύ ανησυχητικό αν και ο παίκτης νιώθει πόνους.  Όπως και για τον Κάλβο έτσι και για το Μαϊσουράντζε τα αποτελέσματα των MRI θα δείξουν την όλη σοβαρότητα του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE