Τώρα ξαφνικά δεν είναι αναξιόπιστος ο Γιώργος Λιλλήκας κύριε Σιζόπουλε; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τώρα ξαφνικά δεν είναι αναξιόπιστος ο Γιώργος Λιλλήκας κύριε Σιζόπουλε; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Verba volant, scripta manent. Ή κοινώς 'τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν'. 

Και αφού τα γραπτά μένουν, εξ'αφορμής της ανακοίνωσης της Συμμαχίας Πολιτών, στο πλαίσιο συμπόρευσης με την ΕΔΕΚ και τα 11 στελέχη της που θα εμπλουτίσουν το διευρυμένο ψηφοδέλτιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος ενόψει βουλευτικών εκλογών ανασύραμε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας -όχι πολύ μακρίνης μη φανταστείτε- μια ανάρτηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ -ας είναι καλά το τουίτερ- που αφορούσε τον αντίστοιχο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα.

Συγκεκριμένα ο κύριος Σιζόπουλος στην ανάρτηση του ανέφερε χαρακτηριστικά 'Όσο και να προκαλεί ο κύριος Γιώργος Λιλλήκας για δημόσια αντιπαράθεση δεν πρόκειται να του κάνω το χατίρι. Δεν συζητώ με πολιτικά αναξιόπιστα πρόσωπα'.

21 μήνες μετά ίσως ο Μαρίνος Σιζόπουλος να έχει αναθεωρήσει αυτή του την άποψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE