ΟΚΥπΥ: Δηλώνει ότι τήρησε στο ακέραιο τη συμφωνία πρόσληψης νοσηλευτών με τις συντεχνίες

ΟΚΥπΥ: Δηλώνει ότι τήρησε στο ακέραιο τη συμφωνία πρόσληψης νοσηλευτών με τις συντεχνίες

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) με ανακοίνωση του αναφέρει ότι τήρησε στο ακέραιο την συμφωνία πρόσληψης νοσηλευτών με τις συντεχνίες κι ότι μέχρι σήμερα έχουν καλεστεί 170 νοσηλευτές για υπογραφή συμβολαίων.

Σε απάντηση του σε σημερινή ανακοίνωση της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) σημειώνει ότι 94 νοσηλευτές έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται στον Οργανισμό και 76 θα ξεκινήσουν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Αναφέρει ότι έχουν επίσης προσληφθεί 13 νοσηλευτές για την Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και ήδη ξεκίνησαν να εργάζονται.

«Ο Οργανισμός εξετάζει την επίσπευση πρόσληψης των υπόλοιπων νοσηλευτών που προκύπτουν από την συμφωνία, λόγω των αυξανόμενων αναγκών που προκύπτουν από την πανδημία. Ο ΟΚΥπΥ τήρησε στο ακέραιο την συμφωνία πρόσληψης νοσηλευτών με τις συντεχνίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.