Είδε το πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα και την 9χρονη αδερφή του – Πως είναι σήμερα ο 20χρονος – ΒΙΝΤΕΟ

Είδε το πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα και την 9χρονη αδερφή του  – Πως είναι σήμερα ο 20χρονος – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει με την μαρτυρία του ο 20χρονος Κλεόπας του οποίου η ιστορία του «ταρακούνησε», ολόκληρη την Κύπρο τον Ιούνιου του 2014.

Όταν ήταν 14 ετών ο Κλεόπας, είδε τον πατέρα του να πυροβολεί με το G3, την μητέρα του και την 9χρονη αδερφή του, ενώ ο ίδιος ‘γλύτωσε’ γιατί παρίστανε τον νεκρό.

Η ιστορία αυτή στιγμάτισε ολόκληρη την ζωή του και συγκλόνισε ολόκληρο το νησί. Σήμερα ο Κλεόπας είναι 20 ετών και σπουδάζει δημοσιογραφία.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «24 ώρες» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ήταν ένα περιστατικό που αποφάσισε να το αφήσει πίσω του για να συνεχίσει την ζωή του.

Δείτε σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE