ΚΥΠΡΟΣ: Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας - Κατασχέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας - Κατασχέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ – Τροχαία Λευκωσίας), διενήργησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση στην παλιά Λευκωσία, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για εφαρμογή του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. 

Κατά την επιχείρηση, ερευνήθηκαν 82 πεζά πρόσωπα, 33 οχήματα με 40 επιβαίνοντες, ενώ έγιναν 30 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, μια για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο (Πεζός για μη χρήση μάσκας), τρεις για πλανοδιοπώληση χωρίς άδεια και μια για εκούσια παρεμπόδιση ελεύθερης διέλευσης σε δημόσιο χώρο.

Επίσης, ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να πωλεί διάφορα εμπορεύματα χωρίς άδεια και σε έλεγχο που του έγινε στην κατοχή του εντοπίστηκαν 55 αρώματα, έξι ρολόγια, έξι ξυριστικές μηχανές και τέσσερα ζεύγη γυαλιών, όλα απομιμήσεις γνωστών εμπορικών σημάτων.

Το εν λόγω πρόσωπο μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου το Τελωνείο ανέλαβε για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE