ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέλος στην εξαφάνιση-θρίλερ της Ρένας Κωστάκη- Εντοπίστηκε μετά από ένα χρόνο στο εξωτερικό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέλος στην εξαφάνιση-θρίλερ της Ρένας Κωστάκη- Εντοπίστηκε μετά από ένα χρόνο στο εξωτερικό

Εντοπίστηκε και είναι καλά, 40χρονη, κάτοικος Λεμεσού, η οποία τον Νοέμβριο, 2019, είχε δηλωθεί στην Αστυνομία, ως ελλείπον πρόσωπο.

Η 40χρονη Ρένα Κωστάκη, τη φωτογραφία και τα στοιχεία είχε δώσει αρκετές φορές στη δημοσιότητα η Αστυνομία εντοπίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού προηγουμένως η Αστυνομία, μέσω του Εθνικού Γραφείου Interpol Λευκωσίας, της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης & Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, είχε επικοινωνία με τις βρετανικές Αρχές σχετικά με πληροφορίες που ανάφεραν πως η 40χρονη πιθανόν να βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πληροφορίες προέκυψαν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που διεξήγαγε το ΤΑΕ Λεμεσού για εντοπισμό της.

Για τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό της, η Αστυνομία στις 15 Νοεμβρίου, 2019, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία της 40χρονης.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE