ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΟΥ: Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά – Εξονυχιστικές έρευνες από την Αστυνομία

ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΟΥ: Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά – Εξονυχιστικές έρευνες από την Αστυνομία

Ερωτήματα προκύπτουν γύρω από τον θάνατο του 42χρονου άνδρα στη Λάρνακα, που απεβίωσε την Τρίτη (17/11) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, η νεκροτομή στη σωρό του άτυχου άνδρα δεν έφερε φως στα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ αναμένεται να διευκρινιστούν από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα πρόκειται να καθορίσουν μεγάλο μέρος της έρευνας της Αστυνομίας.

Όπως πληροφορούμαστε μετά την καταγγελία της οικογένειας του για ιατρική αμέλεια, η Αστυνομία προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες έρευνες στο Νοσοκομείο Λάρνακας, αλλά και σε ιδιωτική κλινική. Υπενθυμίζουμε ότι ο 42χρονος λίγες εβδομάδες πριν μεταβεί με έντονους πόνους στην κοιλιακή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, είχε υποβληθεί σε επέμβαση σε ιδιωτική κλινική.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει και από τα δύο νοσοκομεία να τους προσκομίσουν σχετικές εκθέσεις από την ώρα άφιξης του ασθενή και όσους εμπλέκονταν στις εξετάσεις και περίθαλψη του. Την ίδια ώρα οι εξεταστές της υπόθεσης έχουν λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον και από μέλη των δύο νοσοκομείων.

Ο άτυχος 42χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά, δέκα και δεκαέξι ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE