Σε 16 μήνες με Εσθονία στα μπαράζ…

Σε 16 μήνες με Εσθονία στα μπαράζ…

Με την Εσθονία θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα, σε διπλούς αγώνες μπαράζ σε 16 μήνες. Θα κριθεί η παραμονή της ή όχι στην Γ’ κατηγορία του Νations League. 

H OΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24/25 και 28/19 Μαρτίου του 2022.

Μοιάζει “καμένο χαρτί” ο Γιόχαν Βάλεμ, ύστερα από την… παταγώδη αποτυχία της εθνικής στους αγώνες της διοργάνωσης, είναι θέμα χρόνου να τον καλέσουν για πρόωρο διαζύγιο.

Λογικά η Ομοσπονδία θα επιλέξει Κύπριο προπονητή. Πιο έντονα “παίζει” το όνομα του Αυγουστή για διαδοχή του Βάλεμ.

The post Σε 16 μήνες με Εσθονία στα μπαράζ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.