Και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως υπάρχει και τρίτο κρούσμα Covid-19 εντός του συλλόγου.

Ο κορωνοϊός… χτύπησε τον Ολυμπιακό και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, αφού ανακοινώθηκε πως υπάρχουν τρία κρούσματα εντός του συλλόγου.

Όπως έγινε και στις άλλες δύο περιπτώσεις, το άτομο που βρέθηκε θετικό στα τεστ απομονώθηκε, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Επιπρόσθετα, η ΚΑΕ ενημέρωσε πως οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και οι άνθρωποι του συλλόγου πέρασαν ξανά από τεστ και μένει να φανεί αν υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ζήτημα ενόψει της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, που περιλαμβάνει εκτός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα και την Βιλερμπάν.

Πηγή: sdna.gr

The post Και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE