ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωνσταντίνου: «Όλα τα σωματεία βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής»

Κωνσταντίνου: «Όλα τα σωματεία βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής»

Ο Νίκος Κωνσταντίνου, αντιπρόεδρος της Δόξας, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, τόνισε πως, όλα τα σωματεία είναι στο χείλος της καταστροφής.

Επίσης, υπογράμμισε πως η ΚΟΠ είναι σε επαφές με την UEFA για να πάρει μια ξεχωριστή βοήθεια, ενώ μίλησε και για το πως μπορούν να βοηθηθούν οικονομικά τα σωματεία.

Όλα όσα είπε: 

Για το οικονομικό: «Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Και η πολιτεία και η ΚΟΠ θα πρέπει να βοηθήσουν για να βρεθούν λύσεις. Τα έξοδα αυξάνονται δραματικά, ενώ τα έσοδα μειώνονται ραγδαία. Έχουμε αργήσει να αντιδράσουμε. Η πολιτεία, όπως έχει βοηθήσει όλες τις επαγγελματικές τάξεις, το ίδιο πρέπει να κάνει και με τα σωματεία».

Πως μπορούν να βοηθηθούν τα σωματεία: «Η αναστολή δόσεων για τα χρέη προς το κράτος, θα φέρει οικονομική ανάσα. Το πιο σοβαρό πρόβλημα όμως, είναι η ροή χρημάτων στα σωματεία. Δεν υπάρχει ροή χρημάτων, εκτός από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα έξοδα έχουν πολλαπλασιαστεί με τα τεστ».

Γιατί δεν βοήθησε η ΚΟΠ: «Κάπου υπάρχει μια παρεξήγηση με τα χρήματα που πήρε η ΚΟΠ και το ξεκαθάρισε ο πρόεδρος. Γίνονται επαφές και διαβουλεύσεις για πάρει και η ΚΟΠ μια ξεχωριστή βοήθεια από την UEFA».

Για την πολιτεία: «Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διευθετηθεί το θέμα. Απλά πρέπει να υπάρξει και η διάθεση από την πολιτεία».

Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις: «Ήδη έχει ζητηθεί να γίνει για συνέλευση. Την ερχόμενη βδομάδα θα πρέπει να έχουμε εξελίξεις. Όλα τα σωματεία βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και διερωτώμαι πόσοι παράγοντες θα αντέξουν».

Για το ότι μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου το πρωτάθλημα με 14 ομάδες: «Από την αρχή είμαστε υπέρ των 14 ομάδων. Ο αριθμός δεν αποτελεί κριτήριο για την ανταγωνιστικότητα. Στις άλλες χώρες, πως τα καταφέρνουν, έχοντας περισσότερες ομάδες; Είμαστε υπέρ των 14 ομάδων, όχι για την επόμενη χρονιά, αλλά για τα επόμενα χρόνια».

The post Κωνσταντίνου: «Όλα τα σωματεία βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top