ΚΥΠΡΟΣ: Μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κι έστειλε δύο άτομα στο νοσοκομείο

ΚΥΠΡΟΣ: Μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κι έστειλε δύο άτομα στο νοσοκομείο

Γύρω στις 6.10 χθες το απόγευμα, 44χρονος ενώ οδηγούσε το όχημα του στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο οχήματα, που οδηγούσαν 41χρονος και 25χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου οι 44χρονος και 25χρονος, όπου ο 25χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε, ενώ ο 44χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγοί υποβλήθηκαν σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη για τους 41χρονο και 25χρονο,ενώ ο 44χρονος αφού βρέθηκε θετικός, υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 131μg℅ αντί 22μg℅, που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE