ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 55 ασθενείς στο Γ.Ν.Αμμοχώστου - Έξι στην ΜΑΦ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  55 ασθενείς στο Γ.Ν.Αμμοχώστου - Έξι στην ΜΑΦ

Συνολικά 55 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 55 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι έξι βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 87 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE