Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των προνοιών του Διατάγματος του Υπουργού Υγείας, ημερομηνίας 12 Νοεμβρίου 2020, προχωρεί στη διενέργεια εργαστηριακής μοριακής εξέτασης (PCR) για τους εργαζόμενους που εμπίπτουν στις κατηγορίες των εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.
Συγκεκριμένα, οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να εξετάζονται στην πόλη διαμονής τους, προσκομίζοντας απαραίτητα Βεβαίωση Εργοδότη.
Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από κινητές μονάδες δειγματοληψιών που θα λειτουργήσουν σε όλες τις πόλεις από αύριο, 14 Νοεμβρίου 2020, στους χώρους και τις ώρες που αναγράφονται στον Πίνακα που επισυνάπτεται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις