Νέα ανάρτηση και κατά μέτωπον επίθεση σε Κίρζη για… Πετράκη – «Φρικιαστικό γεγονός…»

Νέα ανάρτηση και κατά μέτωπον επίθεση σε Κίρζη για… Πετράκη – «Φρικιαστικό γεγονός…»

Ανάρτηση από τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη, ο οποίος αναφέρεται στο θέμα προπονητή και το πως κινήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα για να συμφώνησει με τον Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση:

«Αφιέρωσα τα τελευταία 12 χρόνια τις ζωής μου με σκληρές θεραπείες και πολύ πόνο στην αυτοβελτίωση μου . Τις εμπειρίες μου τις τραγούδησα και τις γράφω σε βιβλίο όπου εξηγώ τις στρατηγικές και τα σχέδια ( τζόγος – αλκοόλ – φαί – βία – ναρκοσισμό και πολλα αλλά ) που χρησιμοποιούσα για 43 ολόκληρα χρόνια στην προσπάθεια μου να κρυφτώ έτσι ώστε να μην καταλάβει κάνεις γύρω μου ότι ήμουν προβληματικός .
Διαβάζω και γράφω για τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα για ανθρώπους και χαρακτήρες , για συναισθήματα και ανθρώπινα τραύματα …
Για να μην μακρηγορώ η συμπεριφορά του Προέδρου του Απόλλωνα , ο απαίσιος τρόπος που χειρίστηκε το θέμα του προπονητή τις ομάδας μας αποτελεί ένα φρικιαστικό γεγονός στα αποτυπώματα τις ζωής μου .
Τέτοιες συμπεριφορές δεν τιμούν ούτε τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά ούτε τον περήφανο κόσμο ένος ένδοξου σωματείου που ακούει στο όνομα Απόλλωνας .
Όλους θα μας κρίνει η ιστορία και ο θεός η δε πράξεις και συμπεριφορές μας καθορίζουν την μοίρα και το πεπρωμένο μας !!
Συνέχίζουμε πολύ ποιο δυνατοί και ενωμένοι !!!
«Για να κερδίσεις πρέπει να χάσεις»
ΝΟΜΟΣ».

 

The post Νέα ανάρτηση και κατά μέτωπον επίθεση σε Κίρζη για… Πετράκη – «Φρικιαστικό γεγονός…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE