Στη συνέχεια όμως οι επίσημες ανακοινώσεις έχουν «ξεσηκώσει» θύελλα αντιδράσεων αφού πολλοί έχουν σταθεί σε μια παράγραφο που δεν είχε αναφερθεί προηγουμένως.
Σύμφωνα λοιπόν με τις επίσημες ανακοινώσεις οι εργαζόμενοι, καθώς και όλα τα πρόσωπα που εμπίπτουν στις κατηγορίες των εξαιρέσεων θα πρέπει να κατέχουν αρνητικό μοριακό test (PCR), με ισχύ τις τελευταίες 7 ημέρες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αυτά είναι τα εννέα σημεία ελέγχου της Αστυνομίας για να σφραγιστούν Λεμεσός και Πάφος - ΒΙΝΤΕΟ
Το μέτρο αυτό θα υλοποιηθεί από τις 18/11 (Τετάρτη) με Λεμεσιανούς και Παφίτες να «φωνάζουν» πως για να μεταβουν στην εργασία τους, αφού κρίνονται ως «απολύτως απαραίτητοι», θα πρέπει τουλάχιστον δύο φορές μέσα σε αυτές τις 13 μέρες που θα είναι υποχρεωτικό το μέτρο να περάσουν δύο φορές από τεστ με κόστος που ξεπερνά τα 130 ευρώ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Αυτοί μπορούν να διακινούνται από και προς Λεμεσό – Πάφο - ΒΙΝΤΕΟ
Πολλοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται πως δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος, ενώ επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζομένους τους να μην έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα πληρώσουν αυτοί για το υποχρεωτικό τεστ των υπαλλήλων τους ώστε να διακινούνται ή και πάλι οι εργαζόμενοι θα «πληρώσουν» τη νύφη.