Στη γειτονιά των αγγέλων ο Αντώνης Αντωνίου - Η παράκληση της οικογένειάς του για την κηδεία -Φωτογραφία

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Αντώνης Αντωνίου - Η παράκληση της οικογένειάς του για την κηδεία -Φωτογραφία

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 ο Αντώνης Αντωνίου σε ηλικία 61 ετών, προκαλώντας βαθιά θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Τετάρτη 17/12/2025 και ώρα 14:00, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα.

Καλούνται όσοι τιμούν τη μνήμη του, όπως παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και παράκληση  αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE