Μετά τις 20 Νοεμβρίου η παρουσίαση της δέσμης προτάσεων για καταπολέμηση διαφθοράς

Μετά τις 20 Νοεμβρίου η παρουσίαση της δέσμης προτάσεων για καταπολέμηση διαφθοράς

Το προσχέδιο της δέσμης μέτρων που ετοίμασε η Κυβέρνηση για καταπολέμησης της διαφθοράς έχει αποσταλεί και στα πολιτικά κόμματα και αναμένονται οι θέσεις τους μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, ώστε να γίνει η παρουσίαση της δέσμης προτάσεων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας σημειώνει ότι «το προσχέδιο της δέσμης μέτρων που ετοίμασε η Κυβέρνηση για περαιτέρω ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου λογοδοσίας, διαφάνειας και καταπολέμησης της διαφθοράς, σε συνέχεια και των συσκέψεων με θεσμικούς παράγοντες και με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, έχει αποσταλεί, μεταξύ άλλων, και στα πολιτικά κόμματα, προκειμένου να υποβάλουν και τις δικές τους απόψεις και εισηγήσεις».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.