Aπλή περίπτωση ανικανότητας και μόνο!

Aπλή περίπτωση ανικανότητας και μόνο!

Εκεί που λέμε… ότι στην κυπριακή ποδοσφαιρική μπανανιά (…συγγνώμη για την έκφραση) έχουμε δει τα πάντα συνεχώς υπάρχουν άνθρωποι που ηθελημένα ή άθελά τους μας διαψεύδουν.

Ένας από αυτούς είναι ο ρεφ του σημερινού ντέρμπι Αντώνης Χριστοδούλου. 

Το γεγονός και μόνο ότι έδειχνε κάρτες αβέρτα για να ελέγξει τον ρυθμό και στο τέλος αδίκησε και τους δυο μονομάχους λέει πολλά. Τόσα πολλά τουλάχιστον, που δεν  χρειάζεται κανένας να είναι «φάκτορας» του παρασκηνίου για να αντιληφθεί ότι η εν λόγω περίπτωση αποτελεί απλή περίπτωση ανικανότητας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE