Ριζοσπαστική πρόταση από ΕΔΕΚ – Ζητάει μείωση λογαριασμών ΑΗΚ και CYTA

Ριζοσπαστική πρόταση από ΕΔΕΚ – Ζητάει μείωση λογαριασμών ΑΗΚ και CYTA

Η ΕΔΕΚ καλεί την ΑΗΚ και την CYTA να προχωρήσουν σε μειώσεις στους λογαριασμούς λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Σε αναμονή των αποψινών αποφάσεων γύρω από τα μέτρα που θα εξαγγελθούν για περιορισμό της πανδημίας, καλούμε την Αρχή Ηλεκτρισμού και την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου να προχωρήσουν άμεσα σε μειώσεις των τελών τους.

Στην περίπτωση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών είναι αναγκαία και η αύξηση των ταχυτήτων που προσφέρουν χωρίς επιπλέον χρέωση ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας και κύρια τα παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση να το πράξουν απρόσκοπτα και χωρίς δυσκολίες.

Εκτιμούμε ότι οι πιο πάνω προτάσεις χρειάζεται να αξιολογηθούν είτε προχωρήσει η κυβέρνηση σε ολικό ή μερικό lockdown ή σε άλλου είδους μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE