Διερωτούνται για τον… κόκκινο φάκελο

Διερωτούνται για τον… κόκκινο φάκελο

Προκύπτουν αντιδράσεις στον Άρη Λεμεσού για το κατά πόσο έχει ευθύνη η ομάδα τους σχετικά με τον κόκκινο φάκελο που έφθασε στα χέρια της ΚΟΠ σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Αλκή.

Ειδικότερα μετά τις δηλώσεις του επενδυτή της Αλκής, Γιώργου Κουτούκη ότι μόνος του πήγε στην Αστυνομία και ουσιαστικά όπως είπε ο ίδιος κατήγγειλε την ίδια την επένδυση του.

Μετά και από αυτό στο περιβάλλον του Άρη Λεμεσού εκφράζεται η άποψη πως μετά και από αυτή τη δήλωση η Λεμεσιανή ομάδα δεν πρέπει να υποστεί κάποια συνέπεια από την ΚΟΠ.

Παράλληλα και ο πρόεδρος του Άρη Λεμεσού, Λύσανδρος Λυσάνδρου μέσα από ραδιοφωνικές δηλώσεις του εμφανίζεται διατεθειμένος να ανοίξουν και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του και οι λογαριασμοί του, εάν χρειαστεί.

Α.Χ.

The post Διερωτούνται για τον… κόκκινο φάκελο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE