«Βόμβα» από Πραντέλι: «Θα μιλήσω στον Μπατιστούτα»!

«Βόμβα» από Πραντέλι: «Θα μιλήσω στον Μπατιστούτα»!

Ο Τσέζαρε Πραντέλι από τις πρώτες ώρες της μεγάλης επιστροφής του στην Φιορεντίνα φρόντισε να… τρελάνει τον κόσμο και να τονίσει πως θέλει να επικοινωνήσει με τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα για να τον έχει μαζί του!

Ο νέος κόουτς των «βιόλα» παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης έχοντας αντικαταστήσει τον Μπέπε Ιακίνι στην τεχνική ηγεσία και η «βόμβα» που έριξε ήταν τρομερά ηχηρή…

«Θα μιλήσω με τον Μπατιστούτα, θα είναι σπουδαίο για τους παίκτες μας να προπονούνται και να είναι παρών ένας τέτοιος πρώην στράικερ… Εγώ επέστρεψα για να δώσω συνέχεια σε αυτό που ήθελα στη Φιορεντίνα. Η ιδιοκτησία θέλει να ξαναδεί το κλαμπ σε μεγαλεία και ξέρω ότι θα έχω υποστήριξη και δεν θα είμαι ποτέ μόνος.

Μακάρι να καταφέρω ν’ ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Είμαι προπονητής – οπαδός αυτής της ομάδας και έχω ξεκαθαρίσει προς όλους ότι η μηχανή είναι έτοιμη και απλά πρέπει να λειτουργήσει» ήταν τα λόγια του Πραντέλι.

gazzetta.gr

The post «Βόμβα» από Πραντέλι: «Θα μιλήσω στον Μπατιστούτα»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE