Εκτός ο Καστάνας και άλλοι τέσσερις!

Εκτός ο Καστάνας και άλλοι τέσσερις!

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν από το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΖ.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν άφησε εκτός αποστολής τον Καστάνα και άλλους τέσσερις παίκτες. 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση: 

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα (Σάββατο 02/05, 17:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό έκανε ο Καστάνας και έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τιμωρημένος Catala και οι Atheba, Μαγκούρης, Z. Μυτίδης. H προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται αύριο (09:00-13:00) από την μπουτίκ του Σωματείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE