Πανικός στο Facebook – Νέος ιός έκανε την εμφάνιση του! –Δείτε τι θα μας μπλοκάρει από δω και πέρα

Πανικός στο Facebook – Νέος ιός έκανε την εμφάνιση του! –Δείτε τι θα μας μπλοκάρει από δω και πέρα

Ένας άγνωστος ιός που εμφανίστηκε χθες στο Facebook έχει αναστατώσει εκατομμύρια χρήστες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, εκατομμύρια μέλη του κοινωνικού δικτύου εμποδίζονται από το να αναρτούν links στον τοίχο τους.

Εκτός όμως από αυτό, υπήρξαν και αναρίθμητες αναφορές για οριστική διαγραφή μηνυμάτων τους και links με την αιτιολογία ότι «παραβίαζαν την πολιτική ασφαλείας» του δικτύου.

Ο ιός χτυπά μέσω του εργαλείου με το οποίο οι χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες από links που κοινοποιούνται.

Μάλιστα, και η ίδια η βρετανική εφημερίδα για να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος αναφέρει ότι πολλά από τα links που οδηγούν σε άρθρα της έχουν μπλοκαριστεί από το facebook.

Σε εκείνους που έχουν χτυπηθεί από τον ιό, εμφανίζεται ένα κρυπτικό μήνυμα ασφαλείας, την ώρα που επιχειρούν να κοινοποιήσουν ένα link: «Αυτό το μήνυμα περιέχει περιεχόμενο που είναι μπλοκαρισμένο για από το σύστημα ασφαλείας μας. Αν θεωρείτε ότι το βλέπετε από λάθος, αναφέρετέ μας (το θέμα)».

Το δίκτυο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελεί σημαντικό σταθμό στην προσπάθεια της Κύπρου να ενισχύσει το διεθνές της προφίλ ως αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός. Με έμφαση στην οικονομική διπλωματία, ο Πρόεδρος πραγματοποίησε σειρά στοχευμένων επαφών σε τρεις πολιτείες, στοχεύοντας στην προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE