Αλληλεγγύη στη Γαλλία για την τρομοκρατική επίθεση εκφράζει ο Κ. Μητσοτάκης

Αλληλεγγύη στη Γαλλία για την τρομοκρατική επίθεση εκφράζει ο Κ. Μητσοτάκης

Την αλληλεγγύη του στη Γαλλία για την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, εκφράζει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Βαθιά σοκαρισμένος από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια. Απόλυτη αλληλεγγύη προς τη Γαλλία. Είμαστε ενωμένοι», σημειώνει σε ανάρτηση του στο twitter. 

Παράλληλα, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, με ανακοίνωση του εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την επίθεση.  «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την ειδεχθή επίθεση στη Νίκαια. Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον λαό και την κυβέρνηση της Γαλλίας. Είμαστε ενωμένοι ενάντια στη βία και το μίσος» αναφέρεται στο σχόλιο του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE