Μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην Προκεχωρημένη Γραμμή Άμυνας επισκέφτηκε ο ΥΠΑΜ

Μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην Προκεχωρημένη Γραμμή Άμυνας επισκέφτηκε ο ΥΠΑΜ

Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, επισκέφθηκαν Μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, κατά την επίσκεψη ο Υπουργός ενημερώθηκε επί τόπου για την αποστολή και το ρόλο των φυλακίων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και εθνοφρουρούς που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και να δει ιδίοις όμμασι το επιτελούμενο έργο των φυλακίων στην Προκεχωρημένη Γραμμή Άμυνας (ΠΓΑ).

Ταυτόχρονα, αναφέρεται, επιθεώρησε τις συνθήκες διαβίωσης των στρατιωτών και τα διαλαμβανόμενα μέτρα ένεκα του κορωνοϊού.
 
Απευθυνόμενος στο προσωπικό των φυλακίων ο κ. Πετρίδης τόνισε ότι για το Υπουργείο αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της επιτήρησης της Προκεχωρημένης Γραμμής Άμυνας (ΠΓΑ).
 
Οι επισκέψεις του κ. Πετρίδη εντάσσονται στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων – επιθεωρήσεων σε ολόκληρη την ΠΓΑ καθώς και σε άλλες μονάδες εσωτερικού της Εθνικής Φρουράς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE