ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Πρόωρες εκλογές άλλα όχι τώρα- 'Δεν θα οδηγήσουν σε ανανέωση της Βουλής'

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Πρόωρες εκλογές άλλα όχι τώρα- 'Δεν θα οδηγήσουν σε ανανέωση της Βουλής'

Η Αλληλεγγύη αναγνωρίζει την αναγκαιότητα της ανανέωσης της Βουλής των Αντιπροσώπων και της αναστήλωσης του τρωθέντος γοήτρου της. Σε διαφορετικές εποχές θα υποστήριζε την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

 

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος που υποστηρίζει ωστόσο ότι είναι εκ του πονηρού οι προθέσεις για πρόωρες εκλογές και όπως είπαμε δεν θα οδηγήσουν σε ανανέωση της Βουλής αλλά σε επανεκλογή των ιδίων ανθρώπων.

Προστίθεται ότι το κόμμα υποστηρίζει μπορούμε να προχωρήσουμε σε εκλογές νωρίτερα από τον Μάη το 2021, αλλά όχι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

Επισημαίνουμε όμως ότι όσοι υποστηρίζουν σήμερα πρόωρες εκλογές, εκείνο που επιδιώκουν είναι να επανεκλέξουν τους ίδιους τους ανθρώπους, τους δικούς τους ανθρώπους, και έτσι δεν θα επέλθει καμία ανανέωση, ενώ ταυτόχρονα το κράτος παραπαίει ευρισκόμενο στη δίνη του πολέμου, στην κορύφωση του κορωνοϊού, οι πολίτες ζουν στην απόλυτη φτώχεια και την απογοήτευση από  τη διαφθορά.
 
Στο μεταξύ μέχρι σήμερα δεν δόθηκε ευκαιρία στις Αρχές, στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Γενικό Ελεγκτή να διερευνήσουν τα ζήτημα της διαφθοράς. Επιπρόσθετα ο προϋπολογισμός δεν θα μπορέσει να ψηφιστεί πριν τα Χριστούγεννα και είναι πολύ πιθανό να αναβληθούν και να ξανα-αναβληθούν, όπως οι δήθεν «εκλογές» στα Κατεχόμενα.
 
Θεωρούμε ότι είναι εκ του πονηρού οι προθέσεις για πρόωρες εκλογές και όπως είπαμε δεν θα οδηγήσουν σε ανανέωση της Βουλής αλλά σε επανεκλογή των ιδίων ανθρώπων, που είναι αυτοί που δεν κατάφεραν να δώσουν στη δημοσιότητα τις λίστες των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, με τα πρόσωπα που έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης, και να καταπολεμήσουν διαφθορά.
 
Συνεπώς αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και με τον λαό και με την τρέχουσα πολιτική ηθική, μπορούμε να προχωρήσουμε σε εκλογές νωρίτερα από τον Μάη το 2021, αλλά όχι τώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top