Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με Ομόνοια – Ποιοι έμειναν εκτός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με Ομόνοια – Ποιοι έμειναν εκτός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Πέμπτης (22/10, 19:55) απέναντι στην Ομόνοια στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα, με τους τραυματίες Κρέσπο και Ελ Καντουρί να βρίσκονται εκτός μάχης.

Εκτός έμειναν επίσης, οι Ρέι, Βρακάς, Ζαμπά και Περέιρα που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Στον αντίποδα, επέστρεψε στην αποστολή ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα (21/10) με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Βαρέλα  Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Εικόνα

Εικόνα

The post Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με Ομόνοια – Ποιοι έμειναν εκτός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE