«Αγρίεψε» μετά την ισοφάριση ο Εθνικός και «καθάρισε» την πρόκριση

«Αγρίεψε» μετά την ισοφάριση ο Εθνικός και «καθάρισε» την πρόκριση

Ο Εθνικός Άχνας είναι η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο πρόκρισης για τη φάση των “16” του κυπέλλου Κύπρου, αφού στο σημερινό (21/10) νοκ-άουτ παιχνίδι του Τσιρείου, επικράτησε του Άρη με 1-4.

Τα γκολ για την ομάδα της Άχνας σημείωσαν οι Ζακπά (39΄), Κωνσταντίνος Ηλία (61΄), Μάριος Ηλία (65΄) και Κονέ (90΄+2΄), ενώ για τους Λεμεσιανούς ισοφάρισε προσωρινά ο Γιάννης Παχίπης στο 53΄.

Στη φάση των “16”, ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αλκή Ορόκλινης σε νοκ-άουτ αγώνα που θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου.

The post «Αγρίεψε» μετά την ισοφάριση ο Εθνικός και «καθάρισε» την πρόκριση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Associated Press: «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεχθούμε επίθεση» - Ζητά οδικό χάρτη για περίπτωση πολέμου σε κράτος-μέλος της ΕΕ

ΠτΔ στο Associated Press: «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεχθούμε επίθεση» - Ζητά οδικό χάρτη για περίπτωση πολέμου σε κράτος-μέλος της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες να προχωρήσουν άμεσα στη σύνταξη ενός επιχειρησιακού σχεδίου για την ενεργοποίηση της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής.

BEST OF TOTHEMAONLINE