Προέκυψαν κάτι οικονομικές “ΙΣΤΟΡΙΕΣ” με τον Τόσακ…

Προέκυψαν κάτι οικονομικές “ΙΣΤΟΡΙΕΣ” με τον Τόσακ…

Παρελθόν και επίσημα είναι από σήμερα το πρωί, ο Κάμερον Τόσακ. Ήταν “τελειωμένος” εδώ και πολλές μέρες ο Σκοτσέζος τεχνικός. 

Ο Αιχμηρός έλαβε μερικές πληροφορίες, από την Πάφο. Πριν ένα μήνα είχε ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις του Τόσακ με τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Φερόταν να είχε ενοχληθεί, για την καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού του. Όταν το έμαθαν οι Ντουμπόφ και Λομάκιν, έγιναν έξαλλοι μαζί του…

Ο λόγος που δεν έγιναν έγκαιρα οι πληρωμές, ήταν η διαδικασία αλλαγής του τραπεζικού λογαριασμού που γινόντουσαν τα εμβάσματα σε όλα τα μέλη και το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας.

Μάλιστα στ’ αυτιά των διαχειριστών της ομάδας, είχαν… πάει πληροφορίες, ότι ο Τόσακ σκέφτηκε ακόμα και την καταγγελία στα αρμόδια σώματα (ότι καθυστέρησε να πληρωθεί το μηνιάτικο του) για να τους προκαλέσει πρόβλημα με τα κριτήρια.

Κάτι τέτοιο, δεν φαίνεται να το έκανε, αφού η Πάφος, πέρασε κανονικά τα μηνιαία κριτήρια της ΚΟΠ.

Είναι προφανές, απ’ αυτά που μας είπε χθες ενημερωμένο λαγωνικό από την Πάφο, ότι ο Σκοτσέζος τεχνικός, όταν διαπίστωσε ότι οι εργοδότες του αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν, έψαχνε τρόπους για να τους “εκδικηθεί”.

The post Προέκυψαν κάτι οικονομικές “ΙΣΤΟΡΙΕΣ” με τον Τόσακ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE