Bachelor – Spoiler: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού – Αυτές είναι οι τρεις κοπέλες που διεκδικούν τον Βασιλάκο – VIDEO

Bachelor – Spoiler: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού – Αυτές είναι οι τρεις κοπέλες που διεκδικούν τον Βασιλάκο – VIDEO

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού για το reality αγάπης «The Bachelor», που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Το πρωί της Δευτέρας 19/10, οι τρεις φιναλίστ κατέφθασαν στο ξενοδοχείο της Βραυρώνας για τα τελικά γυρίσματα.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», η διαδικασία πρόκειται να κρατήσει τέσσερις ημέρες για να αναδειχθούν ποια δύο κορίτσια θα πάρουν το «εισιτήριο» του τελικού.

Στον ημιτελικό θα δούμε τρία κορίτσια. Ο λόγος για την Αντζελίνα, τη Βίβιαν και τη Νικόλ, οι οποίες θα διεκδικήσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Στον τελικό θα φτάσουν δύο κορίτσια, τα οποία θα ταξιδέψουν στη Μάνη για τον τελικό. Για όσους δε γνωρίζουν, η Μάνη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Δείτε το video πατώντας στο lifenewscy

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE