Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Αμερικανό ΥΦΕΞ για Οικονομική Ανάπτυξη την Τρίτη στη Λευκωσία

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Αμερικανό ΥΦΕΞ για Οικονομική Ανάπτυξη την Τρίτη στη Λευκωσία

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδη, θα έχει την Τρίτη 20/10, στις 16:00 στο Υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Ενέργεια και το Περιβάλλον, Κιθ Κραχ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν θέματα που άπτονται της διμερούς συνεργασίας Κύπρου - ΗΠΑ στους τομείς αρμοδιότητας του Αμερικανού Υφυπουργού, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την καινοτομία και την κυβερνοασφάλεια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE