ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ: Συνεχίζονται οι διπλωματικές προσπάθειες για διάλογο Ελλάδας-Τουρκίας

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ: Συνεχίζονται οι διπλωματικές προσπάθειες για διάλογο Ελλάδας-Τουρκίας

Η Γερμανία συνεχίζει τις διπλωματικές προσπάθειες ώστε να υπάρχει απευθείας διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως «η γερμανική κυβέρνηση εδώ και εβδομάδας βρίσκεται σε επαφή με την Ελλάδα και την Τουρκία, με στόχο τις απευθείας συνομιλίες. Οι προσπάθειες αυτές συνεχίζονται, δεν μπορούμε όμως την παρούσα στιγμή να σας ανακοινώσουμε κάποια συγκεκριμένη συνάντηση».

Ο ίδιος, αρνήθηκε να σχολιάσει τους νέους χάρτες που παρουσίασε η Άγκυρα για την έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο, λέγοντας πως δεν έχουν μελετήσει για την ώρα το θέμα σε βάθος και μόλις το πράξουν θα επανέλθουν με απάντηση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.