ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Έβαλαν ασθενή για χειρουργείο χωρίς τεστ’ - Βρέθηκε θετική και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ‘Έβαλαν ασθενή για χειρουργείο χωρίς τεστ’ - Βρέθηκε θετική και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν

Δεν τηρήθηκε πλήρως το σχετικό πρωτόκολλο του Νοσοκομείου Πάφου για το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΚΥπΥ.

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφορικά με ασθενή που επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό (Covid-19) και η οποία εισήχθη στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ενημερώνει ότι σε προκαταρτικό έλεγχο φαίνεται ότι, δε τηρήθηκε πλήρως το σχετικό πρωτόκολλο του Νοσοκομείου.  

Συγκεκριμένα, η ασθενής, από την ώρα που κρίθηκε ότι χρήζει εισαγωγής, θα έπρεπε να τύχει άμεσης εξέτασης για τον κορωνοϊό (Covid-19) και να μπει σε απομόνωση μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, πράγμα το οποίο δεν τηρήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.